Хороскопът на Марги Паскалева за 6 март 2021 г.

Астро
08:00 - 06 Март 2021
5271
Хороскопът на Марги Паскалева за 6 март 2021 г.

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 6 март Луната продължава транзита си през огнения знак Стрелец, като в 03:31 часа тя е във фаза Последна четвърт – двете светила Слънцето и Луната са в предизвикателен аспект едно към друго съответно на 16 градуса в знаците Риби и Стрелец. Слънцето съвпада с планетите Венера и Нептун в Риби. Настроени сме по-романтично и авантюристично, изпълнени с енергия и вяра. Изпитваме необходимост от почивка и забавления в съботния ден. Денят е благоприятен за пътувания, спорт, излети и разходки сред природата, посещение на манастири и обществени мероприятия, творчески занимания, обучение, забавления и игри. Стрелецът е авантюрист и е склонен да рискува, но днес е добре да мислите повече преди да се впуснете в някаква рискована авантюра или решите след дълго премълчаване да си кажете всичко, което сте натрупали като негодувание.

Директността на Стрелеца често наранява много хората, които не са готови да чуят тяхната дълбока истина.

Освен това той винаги говори разпалено без да му мине през ума, че може да нарани някого. А когато му мине яда и усети, че е допуснал грешка или е бил твърде груб, все пак има доблестта да се извини. При Луна в знака Стрелец по-добре е да използваме позитивните черти на знака. Бъдете щедри с хората, заведете някъде близките си и се насладете на всеки прекрасен миг. От 11:44 до 04:20 часа на 7 март Луната в Стрелец е „без курс“ и не образува никакви мажорни аспекти с друга планета и се подготвя за смяна на знака. В такива часове концентрацията ни е по-намалена и сме склонни да допускаме грешки, поради разсеяност. Шофирайте по-концентрирано, ако сте на път и особено през втората половина на деня. Не взимайте кардинални решения след 11:43 часа, няма да се реализират. Да не се подписват договори, включително и брачни. Практиката ми показва, че сключени бракове на Луна „без курс“ не са дългосрочни и успешни – в даден момент взаимоотношенията и брака приключват.

Заради напрегнатия аспект между Луната в Стрелец и трите планети в Риби някои от представителите на Зодиака в съботния ден ще изпитват известен дискомфорт, който може да бъде както емоционален, така и физически при болните и възрастни хора. Затова на този ден не е препоръчително да се натоварвате прекалено, да не се предприемат рисковани и необмислени действия. По-уязвими в съботния ден са родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, в по-малка степен и родените през втора и трета декана на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. И все пак не бива да се забравя, че това са общи хороскопи и най-важен е личният хороскоп на всеки човек. Но има и общи тенденции, които е добре хората да имат предвид.

Много по-внимателни трябва да бъдат първите четири знака.

Звездите създават опасност за пожари, експлозии, измами, кражби. В личните отношения може да възникнат спорове и разочарование. По-важното е да внимавате за неприятности и инциденти, здравето е най-важно. Денят е доста по-позитивен енергийно и звездите имат по-благоприятно влияние при родените през втора и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната в Стрелец ще повиши настроението ви, а и физически сте в добра кондиция. Изпълнени сте с вдъхновение, вяра и желание за живот – Луната е в благоприятен аспект с Меркурий (планетата на общуването и начина на мислене, пътуванията) и с Юпитер (планетата на експанзията, късмета и просперитета) във Водолей. Предполагам, че много от вас ще чувстват този положителен порив на „вятъра“ с появата на нови идеи и планове за бъдещето, на нови и перспективни алтернативи. Чудесен ден за пътувания и общуване с приятели и роднини, интелектуални занимания и всякакви развлечения. Юпитер ще ви носи добро настроение, широта на мисълта и повече късмет. Бъдете здрави!