Хороскопът на Марги Паскалева за 7 март 2021 г.

Астро
08:00 - 07 Март 2021
3770
Хороскопът на Марги Паскалева за 7 март 2021 г.

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 7 март в 04:21 часа Луната преминава в земния знак Козирог, където ще транзитира до 09:41 часа на 9 март. През следващите два дни ще реагираме и възприемаме всичко много по-сериозно и отговорно. Козирогът е консервативен, доста по-предпазлив и здравомислещ. Не е толкова общителен и авантюристичен както Стрелеца. Вероятно много хора ще се вълнуват от важни работни или свои лични въпроси и дела, свързани с по-далечни планове. Ще бъдем по-отговорни, но и емоционално по-дистанцирани. Неделният ден е благоприятен за излети в планината, за разрешаването на всякакви семейни взаимоотношения или въпроси, за довършване на поизостанали ангажименти и други отговорности.

Луната в Козирог се управлява от планетата на отговорността Козирог.

Може да усетите хлад в отношенията с близки хора, тенденция към критика, вътрешна неувереност. Някои хора може да чувстват липса на енергия, да се появяват страхове или да изпаднат в депресивно състояние без особена причина. Ще търсим опората и подкрепата на надеждни хора, на хора с авторитет, на които можем да се доверим. В дните, когато Луната транзитира през знака Козирог, се наблюдава и тенденцията към засилване на контрола както от страна на хора в обкръжението ни, така и от институциите. Козирог и Сатурн в астрологията представят „съдията“, властта и авторитета, затова в такива дни трябва да се стремим към повече почтеност и спазване на законите.

В неделния ден Луната в Козирог образува благоприятен аспект с Уран в Телец и в късните часове – с Венера в Риби. Няма предизвикателни аспекти Луната на този ден, но нейната земна енергия може да се прояви по-дисхармонично в емоционален или физически аспект при родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Не допускайте да ви завладяват „черни“ мисли и настроения. Бъдете по-внимателни за травми или неприятности, особено с контролни органи по пътищата.

Ако сте в планината не предприемайте рисковани обходи и действия.

Споделяйте своите чувства и преживявания, не ги стаявайте и задържайте дълбоко в себе си. Стремете се към повече близост в отношенията с близките си и по-малко ги критикувайте, ако искате на не възникват конфликти. Луната и Уран на този ден ще имат по-благотворно влияние при родените предимно през първа декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Уран ще ви вдъхва повече увереност и въодушевление. Новите идеи и планове обмислете добре, съставете дългосрочен план на действие. И след Новолунието на 13 март можете да започнете тяхната реализация. Чудесен ден за срещи и разговори с приятели и с хора, които биха ви дали ценни съвети. Бъдете здрави!