Хороскопът на Марги Паскалева за 8 март 2021 г.

Астро
07:30 - 08 Март 2021
2300
Хороскопът на Марги Паскалева за 8 март 2021 г.

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден на новата седмица Луната продължава транзита си през земния знак Козирог. Днес звездите поне през деня са по-благоразположени към нас. Луната е в благоприятен аспект с Венера, Слънцето и Нептун в Риби и сатурновата й енергия е по-мека в своето проявление. Това е добър ден за разрешаване на финансови въпроси, за интимни романтични срещи, за покупка на подаръци и други ценни вещи за дома или любимата жена, за обществени изяви и по-ползотворни контакти. Денят не е подходящ за експерименти. Разчитайте само на традиционни и изпитани във времето методи и средства. Успешен ден за дипломацията, за творците, за финансистите и лечителите. Все пак, Международен ден е на жената, за тези, които честват този ден. Да са живи и здрави всички български жени, както и всички други жени по света! Повечето от нас са настроени празнично и романтично.

Ще се чувстваме въодушевени, изпълнени с вдъхновение и топлота.

Тъй като Луната е във взискателния сериозен Козирог, със сигурност ще има и жени, които ще са неудовлетворени от някого, поради силното желание за внимание и очаквания да бъдат оценени. Но имайте предвид, че каквато енергия излъчваме самите ние, такава и получаваме. Затова, мили дами, отпуснете малко душите и отворете сърцата си, раздавайте повече усмивки и по-малко критикувайте. На този ден не се препоръчват операции за смяна на стави, гръбначно-мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби, дълбинно почистване на кожата. Във вечерните часове и през нощта Луната ще съвпадне с Плутон, планетата на трансформацията, на дълбоките и понякога доста емоционални преживявания. Може да предизвика буквално изригване на емоции, да възникнат сериозни лични конфликти. В световен план е повишена опасността от природни катаклизми и инциденти - особено в планините, в строителството, в мина или в метро, падане в дупки / шахти или в пропасти.

Денят е най-позитивен в емоционално отношение и по-успешен в работата за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще успявате да изпълнявате своите задължения с лекота, да постигате отлични резултати в работата си.

Очакват ви приятни изненади и подаръци, положително развитие в делата и ангажиментите ви.

Ще се радвате на вниманието и топлотата, с която ще ви обграждат близки и приятели, на сериозното отношение и уважение от страна на вашите колеги и шефове. Добър ден както за любов и романтика, така и за сериозна работа, например, взаимодействие с институции. Хората с личен бизнес ще имат и по-добри печалби, ако не на самия ден, то със заявката за бъдещи такива, за което сте дали всичко от себе си днес. Днешният ден може да не е лек и спокоен в емоционален план за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Може да срещате повече трудности и ограничения, да се чувствате по-натоварени с работа и отговорности или да срещате неразбиране от хората. Не разчитайте много на околните и не очаквайте благодарност. Сатурн, като управител на Луната в Козирог, изисква повече дисциплина, постоянство и чувство за отговорност. Добре обмисляйте и планирайте времето и задачите си за деня, за да успеете да се справите успешно с тях. Денят е подходящ и за дългосрочни планове. За празника дамите да заложат на по-стилно и традиционно облекло през деня – права рокля, права пола или костюм в земни цветове. А ако празнувате вечерта в стилен ресторант, заложете на дълга стилна рокля с прав силует в тъмно кафяв или зелен, сив или черен цвят в комбинация със светъл аксесоар или бяла наметка. А бижутата с камъни ще ви зареждат с позитивна енергия и няма да останете незабелязани. Бъдете здрави!