Хороскопът на Марги Паскалева за 9 март 2021 г.

Астро
07:30 - 09 Март 2021
5009
Хороскопът на Марги Паскалева за 9 март 2021 г.

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 9 март в интервала между 02:52 и 09:41 часа Луната в Козирог е „без курс“ и е нужно в тези ранни часове да бъдем по-внимателни за грешки и инциденти, поради разсеяност или объркване. Това важи най-вече за хората, които работят през нощта или излизат рано за работа. Не насрочвайте преди 09:42 часа важни срещи, на които предстоят преговори, подписване на договори и взимане на решения. Не е изключено да бъдат отложени вече насрочени срещи или да закъснеем по някакви независещи от нас причини.

В 09:42 часа Луната преминава във въздушния знак Водолей, където ще бъде до 16:44 на 11 март.

През следващите почти три дни тази Луна, управлявана от планетата на новото и неочакваното Уран, ще повиши желанието ни за повече независимост и свобода на действие. Привлича ни всичко различно и нестандартно. Склонни сме да експериментираме и да използваме нови методи и средства за справяне с проблемите. Мисълта ни е оригинална, а решенията необичайни, но винаги основани на логиката, а не на емоции. Лесно възприемаме всякаква информация и нови идеи. Уран засилва интуицията ни, настроени сме приятелски към хората. Общуването в такива дни е по-активно, но емоционално сме по-дистанцирани. Вълнуват ни повече глобални въпроси и възможности за реализиране на бъдещи проекти. Подсъзнателно се нуждаем от разнообразие и промени. Това са благоприятни дни за обучение и всякакви интелектуални занимания, за организационна работа и колективни действия, за разрешаване на важни енергийни въпроси и такива в сферата на спорта. Много добри дни за научни изследвания, открития и експерименти в областта на науката и техниката. В медицинската астрология Уран управлява висшата нервна дейност и в здравословен план е уязвима нервната система, поради това някои хора могат да усещат по-силно вътрешно напрежение през следващите дни.


На 9 март Луната във Водолей образува хармоничен аспект с Марс в Близнаци, съвпада със Сатурн във Водолей и заедно правят доста напрегнат аспект с Уран. В световен аспект звездите създават предпоставка за земни трусове, свличане на земни маси или лавини, технически аварии, инциденти в строителството, авиационни инциденти, токови удари, шокови състояния, протести и напрежение в горещите точки по света. Хармоничните аспекти на планетите в личен план дават повече подкрепа и възможности за деня при родените предимно през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Ще общувате с лекота и в очите на хората ще сте забавни и интересни.

Ще действате бързо, смело и интелигентно. Затова и резултатите на този ден за вас ще бъдат отлични. Много добър ден за търговски или политически преговори, на нови знания и контакти, за пътувания и срещи с приятели или съмишленици, за спортни занимания и участие в състезания / олимпиади. По-противоречив ще бъде деня за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Съвпадът на Луната със Сатурн и напрегнатият аспект към Уран ще внесат повече напрежение в ежедневието и трябва да внимавате за по-сериозни конфликти с хората в обкръжението си – с роднини, началници, контролни органи и т.н. Не препоръчително за вас да предприемате рисковани действия, да предявявате някакви претенции към своя шеф. Избягвайте пътуване със самолет. Предпазвайте се от травми и инциденти. Ако ви предстоят някакви действия и обикаляне по институции, по-добре ги отложете за следващ по-добър ден. Спестете си евентуални неприятни преживявания и „късане“ на нерви. Бъдете здрави!