Хороскопът за 20 март: "Добре дошла, пролет!"

Астро
06:56 - 20 Март 2022
4779
Хороскопът за 20 март: "Добре дошла, пролет!"

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 20 март Луната отново е в знака Везни. Днес в 17:33 часа българско време настъпва Астрономическата пролет. Добре дошла, Пролет! От 14:40 до 17:44 часа Луната е „без курс“, но преди 14:40 часа тя образува дисхармоничен аспект с планетата на трансформацията Плутон в Козирог. Въпреки желанието ни за баланс и разбирателство аспектът на Луната с Плутон ще има силно влияние върху преживяванията и реакциите ни, в начина на изразяване на емоциите.

Реакциите и действията при някои хора може да са по-агресивни, да се покачи градуса на напрежение и опитите за манипулации.

Звездите повишават днес опасността от сериозни конфликти, аварии и инциденти, прояви на насилие и природни катаклизми в световен аспект. Трудно ще се постига разбирателство.

Денят не е добър за дипломатически преговори и рисковани действия, за изясняване или подобряване на взаимоотношения. В часовете на Луна „без курс“ не е препоръчително да се взимат важни за бъдещето решения, да се предприемат действия, тъй като нямат шанс за успех и развитие. Тези часове са подходящи само за рутинни дейности и довършителна работа.

Неделният ден e неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Емоциите ви ще са наситени и интензивни. Възможни са конфликти, прояви на агресия, неприятности или инциденти от различно естество, поява на главоболие или засилване на подсъзнателни страхове.

След 14:40 часа не вършете нищо важно или рисковано. Денят е подходящ за активна почивка, посещение на културни мероприятия, забавления и творчески занимания. Луната днес ще оказва по-положително влияние в емоционален план за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. И все пак, добре е да се има предвид нейния предизвикателен аспект към Плутон и да бъдем всички малко по-сдържани и да проявяваме повече толерантност към хората.

Препоръчително е да се внимава при излети в планините, при шофиране, при работа с избухливи вещества, както и в комуникацията с непознати хора с по-агресивно поведение.

В 17:45 часа Луната преминава във водния знак Скорпион, където ще бъде до 20:59 часа на 22 март.

При транзит на Луната в Скорпион емоциите стават още по-неудържимо интензивни, поради силното влияние на Плутон върху този знак. В такива дни сме по-мнителни, взискателни и критични. Нуждаем се от много любов и страст. Скорпионът е много магнетичен и сексуален знак. Така че правете любов, а не война.

В понеделник звездите се подреждат много лошо и е добре да не се планират важни срещи и задачи за 21 март. Вечерните часове на 20-ти са по-емоционални за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Избягвайте шумни компании, конфликтни хора и рисковани действия.

Бъдете в спокойна обстановка и приятни събеседници. Луната в Скорпион е с по-благоприятно влияние в емоционално отношение за родените под знаците и най-вече през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Хармонията между Слънцето и Луната дава усещането за уравновесеност и спокойствие. Засилени са интуицията и интересите към всичко тайно. Подсъзнателно усещате опасностите, кога и как да реагирате. А и повишен интерес от страна на любимия човек няма да ви липсва. Бъдете здрави!