Христо Иванов празнува рожден ден на големия си син

Новини
17:14 - 14 Ноември 2021
2660
Христо Иванов празнува рожден ден на големия си син

Лидерът на ДБ Христо Иванов гласува на днешните избори с двойна емоция, защото на синът му Стефан празнува рожден ден и става на 7 години. Самият той сподели, че има важен празник, след като гласува по-рано днес.      

Десни симпатизанти пък го подкачиха дали ще се изкуши да купи торта за малкия от прочутата сладкарница на съпругата на Кирил Петков - Линда, където лакомствата са хем вкусни, хем здравословни. Иванов обаче едва ли ще успее да се застои на семейния празник, заради участията си в изборните студия на телевизиите.   

Днес е особен ден за мен - големият ми син Стефан става на 7 години, така че гласувам наистина с огромно желание да произведем тласък напред за страната и да оставим за следващата генерация една страна, която носи надежда и гордост, сподели Иванов.

Бившият правосъден министър и лидер на ДБ има двама сина със съпругата си Йорданка - малкият му син Климент се роди на 8 декември 2016-а и предстои да стане на 5 години. Батко му Стефан, който днес е рожденик, пък се появи на бял свят точно в началото на кабинета „Борисов”.