Христо Рибката се озова в болница, след като яде бой от таксиджия в Бургас

Общество
15:58 - 09 Октомври 2024
4711
Христо Рибката се озова в болница, след като яде бой от таксиджия в Бургас

Странен екшън се е разиграл тази сутрин в района на жп гарата в Бургас. 60-годишен мъж и таксиджия се сбиха, а причината е повече от абсурдна.

Малко след 8 часа тази сутрин Христо Димитров, по прякор Рибката, се насочил към стоянката на такситата, в района на жп гарата. Мъжът имал доста неадекватно поведение и започнал да се държи агресивно.

Изритал без никаква причина капачката на резервоара на една от колите и я счупил. Тогава водачът на жълтата кола слязъл от нея и двамата мъже се скарали. Таксиджията ударил Рибата и той паднал на земята, започнал да повръща и твърдял, че му е лошо. На място е пристигнал екип на Спешна помощ и полицейска кола.

Рибката е откаран в болница, като след като бъде прегледан и изписан от лечебното заведение, ще му бъде повдигнато обвинение за дребно хулиганство, съобщава "Флагман".

Христо Рибката е стар познайник на полицията. През лятото на 2023 г. той е арестуван при зрелищна акция на бул. "Сан Стефано" в Бургас. В шофираната от него кола Опел Корса бяха намерени наркотични вещества. Заедно с него бе арестуван и криминално проявеният Кирил К.

Рибката бе заловен и при друга спецакция през 2022 г. - в апартамента на Добромир Дроба, докато готви пико.