Христо Шопов пробва да унижи Владо Михайлов в „Братя“

Култура
12:35 - 16 Септември 2021
1142
Христо Шопов пробва да унижи Владо Михайлов в „Братя“

Завършилата с пълно фиаско спецакция на ГДБОП в един от складовете на интернационалната компания „Кара Ботаникс“ вдига голям медиен шум. Така героят на Владимир Михайлов - Денис Топал разбира името на човека, дръзнал да атакува неговата територия, който по всяка вероятност, стои зад производството и разпространението на дрогата, сходна на „синята муха“.

Топал е готов да се изправи лице в лице с новия си конкурент – Филип Карамитев (Христо Шопов), но как точно смята да действа и на какво унижение ще бъде подложен? Това предстои да видим в следващите епизоди на третия сезон на хитовия сериал "Братя", който стартира на 6 септември.

Следователите от отдел „Наркотици“ са принудени да поемат отговорност пред обществеността за провала на спецакцията. Инспектор Калин Йосифов (Стойо Мирков) не може да си намери място от яд, че са се подвели по анонимния сигнал и се опитва да разбере, от къде е дошъл той. Ще научи ли, кой ги е използвал като маша за разчистване на сметки между отделни интереси и групировки?

Въпреки усилията на Черкезов (Даниел Ангелов) да стопи ледовете между любовницата си Ива (Искра Донова) и дъщеря си Поли, двете сякаш са от различни планети. Дъщеря му само привидно приема неговата приятелка, но всъщност изобщо не я харесва. След поредната молба на Димитър, двете все пак решават да изкарат един ден заедно, за да се поопознаят. Ще се хареса ли на Ива резултатът от този опит и каква изненада я очаква?