Христо Сираков изгони плеймейтка заради коронавируса

Нещо за четене
16:05 - 19 Март 2020
24811
Христо Сираков изгони плеймейтка заради коронавируса

Плейбоя в рискова възраст Христо Сираков (64 г.) е преустановил съвместното съжителство с чувствително по-младата от него плеймейтка Дениз Хайрула. Заради опасения, че може да бъде заразен със смъртоносния коронавирус от младата си интимна партньорка, Ицо Стоте Манекенки е настоял още преди седмица Дениз да напусне луксозния апартамент в центъра на София, който двамата съвместно обитаваха. Сираков е особено наплашен от COVID-19, тъй като развива бизнес в Италия и следи с нарастваща тревога данните за нови жертви, които вече доближават 3 000 на Апенините.

Ицо Стоте Манекенки и Дениз са се разделили само дни, след като се върнаха от ски ваканция в италианския планински курорт Вал Гардена. В последствие зимния курорт се оказа едно от огнищата на заразата. Макар и Сираков, и Дениз Хайрула да не показват симптоми, че са заразени, 64-годишния баровец е предпочел временно да се раздели с приятелката си.

Христо Сираков е осъзнал, че в тези смутни времена и без голо дупе се живее...

Поставена под финансова карантина, Дениз Хайрула заподозря световна конспирация с COVID-19. Плеймейтката, която почти няма снимки с дрехи, публикува следния пост във Фейсбук: