Хуан Карлос бил сексманиак, искал да спи с принцеса Даяна

Бившият крал имал 5000 любовници, потискали похотта му с хормони

Свят
12:34 - 22 Октомври 2021
2338
Хуан Карлос бил сексманиак, искал да спи с принцеса Даяна

Бившият крал на Испания Хуан Карлос е бил „инжектиран с женски хормони, за да овладее буйното си сексуално желание“, обяви бивш полицейски шеф в изслушване в парламента, пише "Дейли мейл". Хосе Мануел Вилярехо каза още, че опозореният бивш монарх, който сега живее в луксозен хотел в Абу Даби е получавал блокери на тестостерона от испанските тайни служби, след като либидото му е било определено като „държавен проблем“.

Вилярехо, бивш комисар на испанската полиция, който в момента е съден по дело за изнудване, казал: „Националният разузнавателен център му инжектира женски хормони и блокери на тестостерона, за да контролира либидото му, защото се смяташе за държавен проблем фактът, че кралят е толкова възбуден“.

Датско-германската филантропка Корина Ларсен, испанската певица Сара Монтиел, белгийската гувернантка Лилиан Сартио и италианската принцеса Мария Габриела Савойска са само част от жените, за които се говори, че кралят е спал, освен със съпругата си кралица София.

Новините за легендарното либидо на опозорения бивш крал обаче не са нови. Испанският писател и военен историк Амадео Мартинес Инглес написа книга, озаглавена „Хуан Карлос: Кралят с 5000 любовници“, събирайки доказателства за неговата сексуална история и описвайки краля като необуздан и пристрастен към секса.

Говори се, че принцеса Даяна била една от младите дами, които Хуан Карлос преследвал в романтичната си кариера, в която – подобно на съименника си Дон Жуан – се твърди, че е преспал с почти 5000 жени.

Вилярехо твърди, че е бил помолен да се отърве от медицинската документация, която доказва, че кралят е бил поставен на медикаменти. Той отрича да е замесен в усилията за овладяване на прословутото сексуално желание на Хуан Карлос и каза, че е разбрал за това от Корина Ларсен, бивша любовница на бившия крал, която сега живее в Лондон.

Испанският кралски експерт Пилар Ейр потвърди твърдението на писателя Мартинес Инглес, че бившият крал се е опитал да легне с принцеса Даяна, като каза, че Хуан Карлос е правил аванси към Даяна, когато тя е била само на 25 години. Самата Даяна отричаше да се е случило нещо неприятно, но признаваше, че макар кралят да е „очарователен“, той има склонността да проявява прекалено внимание към някого.

Хуан Карлос управлява като крал на Испания от 1975 до 2014 г., когато абдикира в полза на сина си Фелипе VI.

83-годишният монарх напусна Испания и се премести в Абу Даби през август миналата година, след като швейцарската прокуратура започна разследване на банкови сметки, за които се твърди, че кралят имал в страни, определяни като данъчен рай.