Хубчев иска цесекаря Спас Делев в Левски

Бързакът от село Ключ чака оферти от чужбина

У нас
11:59 - 07 Юни 2019
1942
Хубчев иска цесекаря Спас Делев в Левски

Новият треньор на Левски Петър Хубчев е намислил сензационен трансфер. Хубси иска да доведе на Герена цесекаря Спас Делев, пише "Меридиан мач". В момента бърака от село Ключ е свободен агент, след като се раздели с полския Погон Шчечин.

Хубчев минава за голям привърженик джобния нападател. Двамата работиха заедно в Берое през сезон 2015/16, когато заралии спечелиха бронзовите медали в А група. В националния отбор пък Хубчев го наложи на върха на атаката.

Твърди се обаче, че ръководството на Левски трудно ще се навие на този рисков трансфер, предвид армейското минало на Спас и отношението на запалянковците. На "Герена" обаче в момента има друг нападател, играл навремето за ЦСКА - Станислав Костов, който направи отличен сезон със синята фланелка и стана голмайстор на Първа лига с 23 гола.

Има и друга спънка за евентуална сделка дори сините да направят оферта за Делев. Нападателят държи да продължи кариерата си в чужбина и затова до последно ще чака предложения извън България. Това пък навярно ще откаже Левски, тъй като сините искат лятната селекция да е готова преди старта на новия сезон.

Снимка: Lap.bg