Хубчев: Новият е много зле , почти оживя (видео)

Франко Мазурек избягал 12 км преди контролата с Ред Бул Бразил

У нас
10:47 - 24 Юни 2019
2501
Хубчев: Новият е много зле, почти оживя (видео)

Треньорът на Левски Петър Хубчев призна, че някои от футболистите му са в много лоша физическа форма. Оказа се, че новият плеймекър от Аржентина Франко Мазурек е много зле с кондицията. Хубчев дори не намери точните думи да опише състоянието му, като използва израза "почти оживя" след последната му тренировка. За сметка на това Мазурек се е старал доста за десетте минути, в които игра в контролата срещу бразилския Ред Бул, загубена с 0:1.

"Новият плеймейкър? А, той пък е много зле. Той сутринта почти оживя, избяга 12 км. Момчето се стара, въпреки всичко", лаконично заяви Хубчев за последното ново попълнение.

"Казах си забележките към момчетата, не спестих нищо на никой. Старанието е уникално, друго бях чувал, но на този етап нямам забележки. Беговият обем е голям, но старанието е добро", обясни синия стратег.

В лагера на Левски в Австрия се чакат още нови футболисти, които да подсилят отбора.

"Интересува ни и атаката, и защитата. Чакаме до двама-трима да ни помогнат в атака.Търсим още един централен нападател, по-голям, да играе добре с глава", добави треньорът на сините относно селекцията.

Вижте изказването на Хубчев във видеото.