Хулиганът на БСП се завърна: Какво прави Нинова на Бузлуджа при русофилите?

Кирил Добрев си показа партийната книжка на Историческата поляна

Политика
10:48 - 30 Юли 2022
6998
Хулиганът на БСП се завърна: Какво прави Нинова на Бузлуджа при русофилите?

БСП е пред голяма дилема и трябва да даде отговор на важния въпрос - ние голяма партия ли сме или сме просто патерица на разни политически проекти. От 900 хил. гласа, свалихме на 250 хил. Това каза Кирил Добрев от БСП на Бузлужда. Той се похвали с партийната си книжка, след като през миналата седмица съдът възстанови членството му в БСП. 

ВКС отказа да впише решението за заличаване на Калоян Паргов и Кирил Добрев като членове БСП и на Националния съвет на партията. Така двамата са върнати в ръководството на БСП.

"Чакам откровени отговори на много въпроси - защо БСП участва в едно правителство, което работи против Русия, а ето на тази поляна в Бузлуджа всички са русофили. Това беше дясно управление, в което ние се прегърнахме с идеологическите си противници и загубихме идентичност. Какъв държавник си ти, когато работиш срещу интересите на собствената си партия", поясни Добрев. 

"Всичко е свързано с дясното минало на лидера на БСП. Дори да се видим с Нинова днес на Бузлуджа, едва ли тя ще иска да ми подаде ръка", каза Добрев.