Хванаха двама, намушкали друг при конфликт в Добрич

Новини
14:32 - 15 Октомври 2024
2663
Хванаха двама, намушкали друг при конфликт в Добрич

Задържани са двама мъже, намушкали друг при конфликт пред търговски обект, съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 12 октомври, около 07:00 часа е получен сигнал от Центъра за спешна медицинска помощ в град Добрич за постъпил 19-годишен мъж с прободна рана в областта на ребрата. Мъжът е транспортиран по спешност в болница „Св. Марина" в град Варна със съмнения за перфорация на бял дроб. В хода на работа е установено, че той при възникнал конфликт пред търговски обект до кръговото кръстовище на ул. „Отец Паисий" в Добрич с други двама мъже е намушкан с нож. След действия нна полицейските служители е задържан единият от участниците в инцидента - мъж на 23 години, известен на МВР.

В хода на работа е установена и самоличността на другия извършител - 30-годишен, криминално проявен, като той се укрива от органите на МВР. Обявен е за общодържавно издирване. На 14 октомври мъжът е задържан от полицейски екипи на Първо Районно управление на МВР-Добрич.

На двамата извършители са повдигнати обвинения. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. С постановление, мярката им за задържане е удължена на 72 часа. Работата по доказване и документиране на престъпната им дейност продължава.