И актьорът Деян Ангелов с коронавирус

"Скоро ще си имам антитела, Амин! Дай Боже! Дано и ще мога да играя представленията си на воля", изповяда се Додо

Култура
14:25 - 12 Ноември 2020
4085
И актьорът Деян Ангелов с коронавирус

Актьорът от Народния театър „Иван Вазов“ Деян Ангелов-Додо е с положителен тест за коронавирус. Това обяви самият той в официалната си страница във Фейсбук.

„Мили приятели, от днес съм с потвърдена положителна проба Ковид-19. Лекувам се с предписаното от личния лекар лечение. Позвъних на всички хора, с които съм имал близък контакт, но споделям и тук за всеки случай! Скоро ще си имам антитела, Амин! Дай Боже! Дано и ще мога да играя представленията си на воля! Обичам ви, пазете се!“, написа братът близнак на Дарин Ангелов.

По информация на Lupa.bg засега Додо се чувства добре. Много колеги и приятели пожелаха на актьора да премине леко през китайския вирус и бързо да се възстанови.

Сред тях са звездата от сериала „Братя“ Владимир Михайлов, Ники Урумов, Рени Врангова, Гергана Змийчарова и др. „Еййй....браво, още един колега, който не се крие!!! Ще мине!“, написа му актьорът от театър „Възраждане“ Анатоли Лазаров.

До 15 ноември в Народния театър няма представления, но карантината на близнака на Дарин Ангелов вероятно ще наложи някои промени в програмата след тази дата.