И Андрей спря алкохола

Нещо за четене
20:45 - 05 Септември 2020
29756
И Андрей спря алкохола

Добрият пример явно е толкова заразителен, колкото и лошият. След като преди десет години продуцентът и бохем Иван Христов рязко спря алкохола, сега и аверът му Андрей Арнаудов влезе в отбора на въздържателите.

Точно както колегата си, младият татко вече не посяга към чашката, дори когато има повод за наздравица, призна самият той в пилотното издание на риалтитито „Фермата“ в събота вечер. „Ние не пием. Но заради теб ще направим изключение“, отсече Арнаудов, след като неговият съименник - стопанинът в този сезон на шоуто Андрей, се опита да почерпи тандема с домашна ракия по случай старта на предаването.   

Зад решението на Арнаудов да се откаже от пиенето мнозина съзряха дългата ръка на половинката му Емануела, която е страстна почитателка на здравословния начин на живот. Преди години съпругата на Иван - Ирина, също успя да вкара мъжа си в правия път. Под благотворното й влияние Христов спря да си налива дори по купони, а алкохолните напитки смени с фрешове и шейкове.

Първите трима участници вече скочиха в приключението на новия сезон на „Фермата“. От тази вечер командирът на взвод – гвардеецът Калоян Донков, вече няма  да набива крак на „Дондуков 2“, а ще запретне ръкави в селскостопанска работа. Йога инструкторът Илиян Стефанов пък ще ходи гол из стопанството, ще спи на студено, ще се къпе с ледена вода и ще храни се оскъдно.

Основният му източник на енергия ще е т.нар. прана, която ще си набавя от слънчевата светлина. Във „Фермата“ 6 ще има и красива амазонка - Габриела Мартинова, която е републикански шампион по мотоциклетизъм в клас „Ендуро”. Освен бързи машини, българската Лара Крофт кара сноуборд и уейкборд, и не се плаши от изпитанията.