И антиваксърката Антония Първанова се изходи за имунизацията на Борисов

Пишман лекарката отиде при Тошко в "7/8 ТВ" да ръси глупости за ваксините

Актуални новини
21:42 - 27 Юли 2021
6925
И антиваксърката Антония Първанова се изходи за имунизацията на Борисов

Бойко Борисов отдавна е драма куин. Така антиваксърката д-р Антония Първанова коментира пред "7/8 TV" показното ваксиниране във фейсбук на експремиера и лидер на ГЕРБ, който преди няколко месеца премина през вируса на COVID-19.
 
„Няма значение другите какво правят политически, важното е действията да са обосновани научно и фактически“, категорична бе тя във връзка с това дали преболедували трябва да се ваксинират.  

„В България данните ясно показват, че в сезона с ваксина починалите са точно толкова, колкото в сезона без ваксина. При Великобритания е същото - броят на починалите сега е толкова, колкото миналата година, когато още нямаше ваксина. Броят на заболелите на обаче е много по-голям. И се прави извод, че ваксината работи“, коментира още д-р Първанова, като разбира се предоставя данни, които съществуват само в нейната глава.

„Факт е, че ваксината не предпазва от разпространение на заболяването. Да, може би се кара по-леко болестта, но смъртността си е същата“, отбеляза тя, което също е брутална и гнусна лъжа.

„Обещанията бяха, че ваксинираните ще имат по-голяма свобода на придвижване, дори и на живот“, припомни тя и добави: „Сега се оказва, че  те пак  трябва да носят маски, да правят по няколко теста, че пак се разболяват, че разпространяват заразата. И всички обещания се провалиха. Единственото, което остана под условие е, че вакснираните карат заболяването по-леко, но това пак не е доказано.“