И „Един за друг“ пълно с връзкари

Нещо за четене
11:57 - 23 Февруари 2021
163
И „Един за друг“ пълно с връзкари

Преди дни стартира вторият сезон на риалити предаването “Един за друг” по Нова тв. Водещ е Емо Чолаков, а 13 двойки отново ще се борят за победата. В социалните мрежи вече има масово негодуване срещу една от двойките - тази на бизнесдамата Тяна Пресолска и съпругът й Иво. Проверка на Lupa.bg показа, че двойката е дала интервю за "Събуди се" преди година, още когато Ива Софиянска-Божкова работеше в телевизията. Материалът носи заглавието – Пълна къща: Тишината невъзможна в дома на семейство Пресолски.

Тяна е собственичка на веригата козметични салони у нас – “Дуписима”, където ходят доста голяма част от известните личности у нас. Студиото за красота е рекламирано от доста популярни личности. Иво пък е братовчед с Димо Алексиев.

От визитката в “Един за друг” виждаме, не всичко между Тяна и нейния съпруг Иво винаги е било наред. Двамата признават, че са минали през много тежки моменти, един от които е изневяра от страна на Иво. Той  признава, че е благодарен на съпругата си, че тя му е простила, а тя се опитва да убеди аудиторията, че отношенията им стават дори по-хубави отпреди, но никой не й вярва.

„Тяна,само за тази изневяра приказва където и да отиде. Гледала съм я в няколко интервюта, задължително споменава и това. Отделно и собствен канал има в Ютюб и там май беше направила видео за това или в някое друго говореше. Не знам, урок е, опит е, но при наличие на деца не ми е удачно така да ходиш и навсякъде да го подмяташ“, коментира зрителка на предаването.

„Изневярата, когато имаш чувства и ти пука за другия, те смачква и задушава, не е като да е най-хубавото нещо, което ти се е случвало. И много неща след нея не са вече същите. Партньорите може и да останат във връзка, в семейство, но не е същото“, допълва друга фенка на „Един за друг“.

Почти всички зрители са негативно настроени срещу семейството и ги определят като връзкари, заради гостуванията им в Нова тв, роднинските връзки и контактите на Тяна с куп известни лица.