И Иво Димчев оплю гей парада

Мероприятието все повече му приличало на тийнейджърска „Асамблея знаме на мира“

Топ
13:50 - 13 Юни 2023
3700
И Иво Димчев оплю гей парада

„Защо ли гей прайда в България прилича все повече на тинейджърско шествие ала „Асамблея знаме на мира“…

Да организираш гей прайд и да поканиш певци с тийнейджърска аудитория не е случайно! Напълно съзнателно е! Това е като по време на война да се скриеш в училище и да се надяваш, че понеже има деца няма да те бомбандират! Големи борци, няма що! Ейй… Проклетийка съм си днес! Но имам неква логика…“

С тези думи екстравагантният творец Иво Димчев разгорещи страстите покрай предстоящия в събота пореден София прайд.

В коментари под поста си в социалната мрежа екстравагантният артист уточнява, че за втора година не го канят на гей парада, а като причина е изтъкнато

„несъответствието между съдържанието на песните му и публиката на прайда...“

Вчера София прайд оповести поредния певец, който ще вземе участие в проявата – Дара Екимова, чиято основна аудитория случайно или не е тийнейджърска.

Постът на Иво Димчев идва след излиянието от по-рано на Евгени Минчев, в който той за пореден път заяви, че „да си развяваш байряка веднъж годишно, охраняван и подкрепян от дипломати и политици, е крайно безвкусно.

Крачат джендър еничари, отнети от същинската си същност, запокитени в кремаво-розовите обещания на неясното.

В този смисъл - сори, но не съм част от вас, мили братя и сестри”,

безмилостен е в критиките си светският лъв.

Позицията на двама изтъкнати членове на т.нар. ЛГБТ общество категорично показва, че общността е прояждана от сложни конфликти и дрязги и е въпрос на време шареният балон да се пропука звучно. Това неизменно ще се случи, когато на гейовете им омръзне да им лепят грозните етикети „джендъри“ и „педофили“ заради непрекъснатите опити на трансджендърското лоби да сменя пола на деца, „родени в грешното тяло“.