И Джена аут от концерта на "Пайнер"

Решението на певицата бе посрещнато на нож от феновете

През ключалката
19:42 - 28 Ноември 2019
3989
И Джена аут от концерта на "Пайнер"

Джена е поредната певица, която няма да извие глас на концерта на "Пайнер" в Пловдив. Певицата изтъкна лични причини за отказа си и обяви, че те са достатъчно сериозни, без да навлезе в подробности. Решението й обаче бе посрещнато на нож от феновете.

„Е направо вече се оляхте, първо е неуважение към феновете на фолка, второ към Митко пайнера. Издънихте се тази година и това ще ви излезе през носа , феновете не сме за подигравка ,първо Галена,после Преслава после още +10 зад тях, въобще има ли смисъл да го правите този концерт! Всяко действие си има противодействие, няма да ви се размине на изпълнителите да се е…..те така с феновете си !”, пише Христо Георгиев.

Райна също се отказа от участие на концерта в на телевизия "Планета" в Пловдив на 3 декември. Припомняме, че Галена, Фики, Емилия и Преслава няма да пеят на 18-я рожден ден на музикалния канал. Сред потвърдените имена за концерта в Пловдив са Анелия, Емануела, Ивана, Глория и дебютантите в жанра Радко Петков, Ивета Костова, Даниела Пирянкова, Ариа и Малката.