И Кеца легна болен - отменя концерти

Летен грип повали Васил Найденов и естрадната легенда няма да може да пее в петък в Кино "Кабана"

Култура
18:01 - 14 Юли 2022
6129
И Кеца легна болен - отменя концерти

Месец след Лили Иванова и естрадната легенда Васил Найденов легна болен и се налага да отмени планирани и дълго чакани концерти.

"Поради здравословни причини се налага да преместим концерта, предвиден за 15 юли, с една седмица напред - на 23 юли, събота", съобщиха днес следобед от Кино "Кабана" до НДК.

През последните дни Васил Найденов се възстановява от върлуващия в момента летен грип, но за съжаление няма да има възможност да изпълни концерт на 15 юли, уточниха оттам.

Всеки със закупен билет за 15 юли може да посети концерта на новата дата без да презаверява билета си. Всеки, който няма възможност да присъства на новата дата, може да върне вече закупения си билет до 22 юли и съответната сума ще му бъде възстановена, заявяват от Кино "Кабана".

По информация на Lupa.bg Кеца нямал ковид, тъй като си е направил няколко теста и те били отрицателни. Самият той има поставени три дози ваксина срещу коронавируса. През последните месеци на няколко пъти му се наложи да отменя концерти заради здравословни неразположения. 71-годишният Васил Найденов като цяло води здравословен начин на живот и не страда от хронични заболявания.