И на Гергьовден двоен епизод на "Братя"

Тази седмица зрителите ще разберат дали Денис ще бъде набеден за покушението над баща си Филип Карамитев

Култура
12:26 - 02 Май 2022
6219
И на Гергьовден двоен епизод на "Братя"

На 6 май, Гергьовден, зрителите на най-гледания български сериал в момента в родния ефир - "Братя" отново ще гледат двоен епизод от близо час, така както беше и на Разпети петък, научи Lupa.bg.

И този път двойният епизод е жест към многобройните фенове на крими сериала, които покрай политическите сътресения в държавата в средата на март бяха ощетени заради неизлъчването на два епизода на 17 и 18 март. Тогава арестът на Бойко Борисов се предаваше на живо и програмираните епизоди на “Братя” паднаха от програмата. 

"Единствената ми война е с тебе и тя е на живот и смърт! И никаква охрана, дипломатически имунитети и политически постове няма да те спасят!" Това каза Денис Топал на баща си Филип Карамитев. Топал разбра, че баща му, който е кандидат-кмет на София, е замесен във всичките проблеми, които имат с брат му Сандо. Заплашителните думи обаче бяха записани на видео от дясната ръка на Филип - Марин. Каква е целта на Карамитев с пускането на видеото в социалните мрежи и как това ще се отрази на Акарди и Топал?

Кой обаче ще простреля кандидата за кмет Карамитев? Не е ли това негова инсценировка, за да си вдигне рейтинга преди изборите? Тази седмица феновете на "Братя" ще разберат дали все пак Денис ще бъде набеден за покушението над баща си Филип Карамитев и какви стъпки ще предприеме Топал, за да предотврати нападение над инспектор Елена Давидова.

Защо Ива и Радо отново ще се хванат за гушите и кой е мъжът, който следи инспектор Давидова и свързан ли е с прокурор Тинчев, помогнал на Денис Топал да измъкне съпругата си Лора от ареста, въпреки обвинението в убийство.

Сериалът се излъчва всяка делнична вечер от вторник до петък в 22:30 часа.