И на Ревизоро му вадели думи от контекста

Политика
11:56 - 17 Юни 2020
1450
И на Ревизоро му вадели думи от контекста

БСП спекулират с мои думи за Алепу, вадят ги от контекста и ме противопоставят на премиера. Не искам да се вадят мои думи от контекста и да се правят някакви заключения. Казах, че всичко, което съм видял, е по телевизията.

Така министърът на околната среда и водите Емил Димитров се оправда в пленарната зала днес по повод вчерашните си думи, че съоръжението на Алепу ще стане хубав хотел.

"Това, което видях, изобщо не ми прилича на защитно брегоукрепително съоръжения. На мен ми прилича на хотел. Може би ще бъде и хубав хотел, но не казвам дали ще е или няма да бъде - дали съдът ще се произнесе или няма. Не съм казал, че очаквам хубав хотел и очаквам да се настаня там“, отбраняваше се министърът за изпуснатите вчера реплики. 

Ревизоро посочи, че грешката най-вероятно е негова - защото разговаря с медиите, които му накъсват изказването. „Това, което видях по телевизията, не ми прилича на защитно съоръжение. Прилича ми на хотел. Може би ще е хотел. Считам, че не е моя работа да коментирам всичко, свързано с там, защото се тръгна до детайли на проектанта, коя била жена му, на охраната каква била балъдъза му“, продължи с обясненията Емил Димитров.