И Надежда си каза какво мисли за Ергенът

Бих била с мъж като Алек, но те са рядкост, признава хубавицата

Шоу
17:40 - 21 Май 2024
8804
И Надежда си каза какво мисли за Ергенът

Надежда Вишева, една от двете измамени от Алек финалистки в „Ергенът”, е решила вече да не се занимава с млади мъже. Това заяви самата тя по Би Ти Ви. Новото условие, което тя си е поставила по съвет и на близки приятели, е половинката, която търси, да е поне над 30.

Надежда каза също, че въпреки финала, романтичното риалити е било едно приключение, което е готова да изживее отново по същия начин. „Бях късметлийка, защото намерих много приятелки. Това беше моята победа”, коментира тя.

Финалистката от „Ергенът” разкри, че изгубила работата си като последствие от участието си. Тя обаче има вече свой бизнес - салон за красота.

„Пожелавам на Маги да си има и тя едно детенце”, заяви Надежда по адрес на конкурентката си на финала.

Вишева каза също, че е била толкова разбита и разочарована на финала, че въобще не помни, че нарекла Алек глупак и страхливец. Тя каза също, че няма проблем да го срещне и в реалността и това вероятно ще стане, но романтиката между тях си е отишла завинаги.

"Много месеци не помнех какво съм казала тогава, бях свръхемоционална. Беше изпитание да се видя в такова състояние, разбито, тъжно",

сподели в предаването "Преди обед" тя. Въпреки че е останала разочарована от поведението на Младенов, Надежда не крие, че би имала връзка с мъж като него, който въпреки възрастта си я е надраснал.

"Бих била с мъж като Алек, но те са рядкост. Той е много зрял, той е надживял годините си и това ме впечатли в него. Аз не веднъж съм казвала, че той е много специален и различен, просто е много харизматичен. Много рядко срещам такива мъже, той прости влиза в стаята и я изпълва с енергия",

сподели блондинката и допълни, че му е простила. И макар че досега е имала връзки с по-млади мъже, на този етап не мисли да се обвързва с някой, който е под 30-те си години

Надежда обясни, че много рядко бърка в мнението си за хората и съжалява, че се е подвела, че той изпитва тези силни емоции, които е изпитала и самата тя.

"Когато си затворен в този любовен балон, наистина го вярваш. Ти виждаш само него, комуникираш само с него, имате най-страхотните срещи. Последните седмици осъзнах, че наближава моментът, в който ще скочим в реалния живот. Но исках да дам шанс, мислих, че сме един за друг", разкри още блондинката.

Тя отговори и на нападките, че за да участва в шоуто, е изоставила детето си, споделяйки, че "Ергенът" се е снимал през лятото, когато синът й така и така не е бил в България, а при баща си в Гърция.