И Никола Минчев се включи да помага в Карловско

Бившият председател на Народното събрание също е съпричастен с пострадалите от наводненията

Новини
18:34 - 06 Септември 2022
4876
И Никола Минчев се включи да помага в Карловско

Бившият председател на Народното събрание - Никола Минчев, също е съпричастен с пострадалите от наводненията в Карловско. След като първата дама Десислава Радева се включи да помага на хората, същото стори и младият Минчев, а неговата снимка бързо обиколи социалните мрежи.

"Това е Никола Минчев. В последния парламент Никола Минчев беше председател на Народното събрание. Това е един от тримата най-значими хора в държавата, конкуриращ се по важност с президент и министър-председател. Никола Минчев беше свален от поста председател на Народното събрание от неофициалната коалиция между ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане", написаха потребители във Фейсбук, според които той не се харесва на определени хора.

"Защо не го харесват? Защото Никола може еднакво добре да води Народното събрание в костюм, но няма никакъв проблем и да помага в наводнените села около Пловдив, като рине с лопатата. Няма никакво значение дали е председател, депутат или водач на листа.

Тези снимки няма да ги видите в официалната страница на Продължаваме Промяната. Единствената причина да публикувам тук е, че получих много въпроси какво прави ПП, за да помогне на хората. Краткият отговор е - прави, каквото трябва. И, да, доброто не е добро само когато сме го рекламирали във Фейсбук.

Бъдете като Никола", пише друг гражданин.