И певец съм, и рибар съм: Орлин Горанов празнува юбилей с въдица в ръка (СНИМКИ)

Певецът лови риба по време на морската си ваканция, пържи сафрид за рождения си ден

Изповеди
13:11 - 07 Август 2022
12104
И певец съм, и рибар съм: Орлин Горанов празнува юбилей с въдица в ръка (СНИМКИ)

Естрадната и оперна звезда Орлин Горанов се отдаде на любимото си хоби по време на морската си ваканция. С въдица в ръка той се влезе в морето с яхта с надеждата за богат улов.

В понеделник, 8 август, певецът ще отпразнува в морски курорт 65-годишния си юбилей заедно със съпругата си Валя и с приятели. Преди това обаче Орлин Горанов реши да опита късмета си на рибар. Изпълнителят на "Светът е за двама" публикува серия от снимки във фейсбук, чрез които демонстрира как приготвя въдицата си за улов.

Гост-солистът на няколко български оперни театъра се надява да хване на въдицата си някои от популярните черноморски риби, които може е да се хванат в морето през август - сафрид, попче, кефал, морска котка. Той дори се шегувал, че ако успее да налови няколко килограма риба лично се приготви рибна вечеря за рождения си ден в понеделник.

"И певец съм, и рибар съм", така променяйки известната песен "И ловец съм, и рибар съм" естрадната легенда се похвали през есента, че е хванал щука на въдицата си по време на излет в планината. "Риболов, приятели, майтапи - това е то, животът", сподели тогава възпитаникът на хор "Бодра смяна".


Сега за десетина дни певецът и тв водещ се отдаде на заслужена почивка, след като през последните месеци проведе успешно турне със сопраното Еделина Кънева. Двамата пеят с оркестъра на Бургаската опера в концертния спектакъл "Приказка за двама", който се радва на голям успех.

От средата на август популярният изпълнител ще се изяви на фестивалите на Софийската опера "Опера на върховете“ в Белоградчик и "Музи на водата“ на езерото Панчарево.

Орлин Горанов ще участва в хитовия мюзикъл на акад. Пламен Карталов "Mamma Mia!" в Белоградчик на 18, 19, 20 и 21 август и в София - на  1, 2, 3 и 4 септември.