И така става: Атлетка предложи брак на приятеля си в Париж (ВИДЕО)

Алис Фино стори това след рекорд на Олимпийските игри

Спорт
11:51 - 08 Август 2024
969
И така става: Атлетка предложи брак на приятеля си в Париж (ВИДЕО)

Френската атлетка Алис Фино направи забележително представяне на Олимпийските игри, след като счупи европейския рекорд на 3000 метра стипълчейз. Въпреки че завърши на четвърто място с време 8:58.67, което не ѝ осигури медал, тя остави силно впечатление с новия европейски рекорд.

След края на състезанието, емоциите на Фино достигнаха връхна точка, когато се отправи към трибуните, за да прегърне своя приятел — испанския триатлонист Бруно Мартинес Баргиела. Тя падна на едно коляно и го изненада с предложение за брак, използвайки олимпийска значка като част от специалния момент. Отговорът на Баргиела беше положителен, а Фино му прикрепи значката към ризата му.

„Казах си, че ако завърша под девет минути, тъй като девет е моето щастливо число и сме заедно от девет години, ще му предложа,“ сподели Фино с репортери, според Daily Mail. „Не обичам да правя нещата по обичайния начин. Тъй като той не го беше направил, реших, че може би е ред на мен да го направя. Затова му дадох значката, с която тичах. На нея пише: ‘Любовта е в Париж.’“

Фино не е единствената олимпийка, която се сгоди на Олимпийските игри в Париж. Миналата седмица китайската бадминтонистка Хуан Я Ционг получи диамантен пръстен и златен медал след предложение от приятеля си, Лиу Ю Чен. В петък френските ветроходки Сара Стеяерт и Шарлийн Пикон също получиха предложения за брак от своите приятели след спечелването на бронзови медали в женския скъф.