И Вили Рай е болна от COVID-19

Нещо за четене
15:12 - 27 Октомври 2020
5149
И Вили Рай е болна от COVID-19

Естрадната певица Вили Рай разкри, че тя и мъжът й са се заразили с коронавирус. Изпълнителката подробно описа преживяването си в социалните мрежи. Lupa.bg публикува изповедта на Вили без редакторска намеса и с оригиналния правопис:

"Корона разкъзче! Ден 5ти! Слънце някакво е огряло гледам, скъпо и по красиво ми се вижда от прозореца... Май специално ми е времето за спомени днес... Голямото болно лежане продължава! Та, ако с Клиф не изтеглихме късата клечка да се разболеем и да мигаме уморено по леглата си незнаещи дали тези, които ни плашат по телевизията не са избрали нас, щяхме да пием по едно за празника! Май сме от онези дето не можеше да ни подмине тая напаст за да ни подсети, че сме стари, нищо че изобщо не ни пука и се изтъпанчваме често по фейса... но и че сме болни! Мамка му, всичко хубаво, което имаме трябва - трябва ли да си заслужим с мъка, не знайно защо? А хората казват, че сме добри, казват, че сме даже супер... искрени, отворени и готови да помогнем...

Положителният тест на Вили

И слава богу, че нямаме съмнения за това, защото 5-ти ден сме изключително трогнати от всички приятели, които не ни изоставят! Някой просто от извора питат за КОВИД, други следят как се справяме сами в къщи, но всички са доброжелателни! Само в такова състояние може би човек може да оцени двата компота от малини под пощенската кутия, бурканите с мед и лимони! Само в такъв миг може човек да оцени малките пликчета с чай от живовляк и мента... или кроасаните и туршията с мед оставена на терасата ни тихо! Чак сега се усмихнахме, не че можехме да ги хапнем и на любимите ни кебабчетата в тарелката до пресния хляб от (малкия пазар)! Много човешки и приятелски думи по телефона "Ако имаш нужда - само се обади"! Само провинцията може да носи тези филмови кадри! Отново ще превърнаха в разказ болките в мускулите, ужасната умора и особеното дишане, което следим, като си играем на доктори!

Силна е любовта, която носим към живота, отчитайки, че сме малко по-добре всеки ден! Изобщо не се преструваме на болни заради особените тълкувания за болеста, а гледаме да останем един до друг максимално полезни и да не загубим шегата в сърцата си за всичко! Обонянието за което се чудехме че хората го прибавят към болеста от вчера и ние го изгубихме... Пиехме кафето си, от което не искахме да се откажем и едновременно се усмихнахме, констатирайки, че е само черно... Просто си помагаме, разхождайки се до стаята нощно време и тихо гледайки как е другия.. не познавайки, наплашени от тая болест.

Слънцето си пече, някък си есенно, а на мен ми е тъжно! В 8 сутринта щеше екип от Фен - фолк телевизия да дойде и в красивите жълти и шарени цветове на село Горунака да снимаме клип на новата ми песен за която се изфуках! Не знаех, че сме в кюпа на толкова актуалния вирус и действах с пълна пара да представя на хората творбата си... Екипа и директора на продукцията на телевизията намери термин за мен и преливах от щастие, че ще се справя и че дори в една от най-трудните за музика години ще представя втора моя авторска песен! Че след "Твоя ли съм или ничия" новата "Мерак ми е" ще е още по добра! Стъпка по стъпка със собствени средства ще е поредната песен, на която съм автор на музиката и текста и ще докажа, че могаааа.... че трябва да продължим и не мрънкаме, че МОЖЕМ!

Певицата с мъжа си, като и двамата са с положителни тестове

Та нищо от това.... Ще почака моя толкова голям ентусиазъм свързан с моята най-голяма болест! МУЗИКАТА! ЩЕ МИНЕ и този разказ и жълтите листа на селцето ще ме изчакат, мостчето с конете също ще ме чакът! Слънцето ще грейне и ноември, гората ще е още по-шарена, а старите дувари на Стоянчо, още по - хубави ще са зад мен! Ще ми бъде много скъпа тази песен! Тя ще е пята по време на пандемията, когато света е бил уплашен, но не спрял да слуша песни на някакви си хора, които просто трудно живеят без тях! Нашият усет за вкус ще се върне и вместо английски чай с лудата малка доза мляко в него... ще пийнем по една етрополска ракия, че сме оздравели!", написа певицата във Фейсбук.