И вторият син на Бекъм ще се жени

Изборът на 19-годишния Ромео е манекенката Миа Реган

Шоу
16:21 - 03 Май 2022
2604
И вторият син на Бекъм ще се жени

Британските медии разпространиха новината, че семейство Бекъм готви нова сватба след тази на най-големия си син - Бруклин. Въпреки че е едва на 19 години, Ромео е решил да последва примера на батко си и да се врече във вярност на приятелката си - манекенка Миа Реган.

Намеренията си за сватба Ромео сподели с родителите си на семейно събиране. Желанието му било особено радушно прието от мама Вики, която харесвала Миа, твърди близък на звездната фамилия пред "Мирър".

"Ромео и Миа са омагьосани един от друг и със сигурност искат да споделят живота си заедно. Те си говориха колко много искат голямо семейство и нямат търпение да поставят началото“, посочва източникът, като добавя още, че Ромео дори отложил годежа си заради сватбата на Бруклин с Никола Пелц.

Искрата на любовта между Миа Реган и Ромео Бекъм племва през 2018 г., но романса си влюбената двойка разкрива по-късно в социалните медии. Работата си като модел Миа съчетава с посещение на курсове по история на изкуството. Сред страстите на красавицата са рисуването и фотограията. "Тя е много различна от Никола Пелц. Винаги е заявявала, че иска да се омъжи във Великобритания и ще направи далеч по-скромна сватба от тази на Никола и Бруклин", пише изданието.