И за това ли е виновен Путин? Джо Байдън се спъна на самолетната стълбичка (ВИДЕО)

Актуални новини
19:19 - 19 Март 2021
47614
И за това ли е виновен Путин? Джо Байдън се спъна на самолетната стълбичка (ВИДЕО)

Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна три пъти на стълбите на президентския самолет "Еър форс уан" малко преди да излети за Атланта, за да се срещне с лидерите на азиатската общност след стрелбата в салони за масажи. 

78-годишният президент на САЩ се изправи бързо, след като падна на колене и продължи нагоре по стълбите. Той поздрави отгоре, преди да изчезне в самолета.

От Белия дом обясниха, че Байдън е паднал, тъй като на пистата било много ветровито и вятърът го съборил. 

Президентът Байдън и вицепрезидентът Камала Харис се срещат с лидерите на азиатските общности в Атланта. 

Във вторник 21-годишният Робърт Арън Лонг уби осем човека, включително шест азиатки, преди да бъде задържан от полицията.

Вчера пък Байдън заяви, че руският президент Владимир Путин няма душа. По думите на президента на САЩ Путин ще си плати за това, че е ръководил усилията за повлияване върху президентските избори в САЩ през 2020 г. в полза на Доналд Тръмп. Попитан по време на пресконференция дали смята Путин за убиец, Байдън отговори: "Да".

По повод днешното падане на Байдън на стълбичката на самолета говорителят на руското външно министерство Мария Захарова коментира, че е учудена как за инцидента още не са обвинени руснаците.