Ицо Хазарта и балет Нова ще открият Наградите "Икар" 2021

Водещ на събитието ще бъде Александър Кадиев

Култура
20:37 - 04 Май 2021
2769
Ицо Хазарта и балет Нова ще открият Наградите "Икар" 2021

Ицо Хазарта и балет Нова ще открият Наградите ИКАР 2021, водещ на събитието ще бъде актьорът Александър Кадиев. 47-мите Награди на Съюза на артистите ще се проведат на 11 май от 19:00 ч. в Народния театър „Иван Вазов“.

Тази година събитието ще се проведе с публика в залата, но в допустимите ограничения на 50%, което за съжаление ограничава възможността на организаторите за продажба на билети. Всички желаещи обаче да подкрепят любимите си актьори, творци и представления, номинирани за Наградите ИКАР, ще могат да го направят пред телевизорите, тъй като Българската национална телевизия ще излъчи церемонията от 22:00 ч.

Дотогава можете да гласувате за най-добро представление в зрителския вот на сайта на Съюза на артистите – https://uba.bg/ikar-poll-2021/

Тази година 21 статуетки ИКАР ще бъдат връчени на сцената, по време на церемонията, а 47 творци ще се борят за отличието в различните категории.

Софийският театрален салон е част от Календара на културните събития на Столичната община за 2021 г., както и част от Националния културен календар и се провежда с подкрепата на Министерството на културата и Министерството на туризма.