Ицо Хазарта превъртя кампанията: 500 хиляди гледания на "Депутата Христо" за 12 часа

Рапърът събра политическата реалност в страната в 3 минути и 34 секунди

Политика
15:05 - 16 Септември 2022
9129
Ицо Хазарта превъртя кампанията: 500 хиляди гледания на "Депутата Христо" за 12 часа

Водачът на Продължаваме промяната в лидерския 25-и МИР в София Христо Петров - рапърът Ицо Хазарта, превъртя предизборната кампания с чисто ново парче, превърнало се в тотален хит за по-малко от 12 часа на бял свят. Откакто го публикува в профила си във фейсбук в четвъртък вечерта, "Депутатът Христо" събра почти половин милион гледания в "Ютюб" и още толкова по останалите видео платформи. 

В парчето от едва 3 минути и 34 секунди Хазарта е събрал цялата политическа реалност на страната от последните години и особено от динамичната 2022-а с падането на кабинета на Кирил Петков, връщането на служебната власт на Румен Радев и заявките на ГЕРБ и лидера й Бойко Борисов отново да управляват след вота на 2 октомври (по прогноза от строфите - с ДПС и "Възраждане). 

Най-новият речитатив на Петров се хареса и на съпредседателя на "Промяната", който още снощи пресподели клипа в мрежата. А тъй като и гласът на острието на ГЕРБ Деслава Атанасова, и лика на Бойко Борисов присъстват щедро в него, да оспори качествата на парчето първи се зае бившият кукувец Любен Дилов-син (втори в листата на ГЕРБ в Бургас за вота на 2 октомври - б.р.): 

"В новата песен на Ицо Хазарта има доста повече конкретика, отколкото в новата програма на ПП. Извинявайте, но тези обещания надхвърлят и най-смелите мечти на Корнелия Нинова и още ще ѝ изтънят изборния резултат. Придружени са от напълно мъгляви обяснения от къде ще се вземат парите.

Докато в програмата на ГЕРБ-СДС всяка конкретна сума е защитена с ясно финансиране и на нейна база още утре може да бъде съставен държавен бюджет, от разчетите на ПП се разбира, че основен източник на приходи (извън ежемесечните милиардни заеми, така бурно прокламирани от Румен Гечев, на когото външния дълг все му се струва малък ) ще е ГКПП Андреево и лабораторията за проверка на храните. Космос!!!".

И дори сравни тоталния хит с песен от фестивала "Ален мак": "Но няма да се заяждам!Дано избирателите да четат и сами да преценят кое е програма за управление и кое песен от фестивала "Ален мак".

Eто го и култовото "Депутата Христо":