Ицо Стоичков представи своя марка вина и чипс от месо (СНИМКИ)

Новини
14:45 - 28 Септември 2020
2759
Ицо Стоичков представи своя марка вина и чипс от месо (СНИМКИ)

Легендата на българския футбол Христо Стоичков представи своята марка H8S на специално събитие в хотел "Маринела" в София.

Стоичков заяви, че прави всичко това за децата и благодари на хората, помогнали му да осъществи своя проект. Участие в пресконференцията взе и съавторът на автобиографията на легендарния футболист - Владимир Памуков, който загатна за голям договор отвъд Океана, касаещ книгата "Историята. Христо Стоичков".

Книгата до момента е представена в 14 български града, както и в САЩ, Канада и Полша, а пандемията от коронавирус е осуетила още подобни срещи с феновете на Камата.

Също така на презентацията се разбра, че Стоичков има свой нов официален сайт, който може да бъде намерен на адрес 8hristo.com и където всеки фен или журналист ще може да открие информация за активностите на звездата.

Носителят на "Златната топка" за 1994 година коментира и предстоящият бараж срещу Унгария за класиране на Евро 2020.

"Всички видяхме, че малко не ни достигна в мачовете с Ейре и Уелс. Не си мислете обаче, че с Унгария ще бъде лесно. Ще видите. Като нямаме качество, какво класиране искаме? Въпреки това всичко е възможно. Стига да знаем как да го постигнем. Едно е обаче един футболист да играе приятелски двубой или мач без значение, съвсем друго е, когато гони резултат и класиране. Тогава има напрежение и е трудно", заяви Христо Стоичков.

Снимки: Агнес Методиева