Ицо Стоичков се фука с акредитация и чете за братя Аргирови (СНИМКИ)

Опашки се вият пред музея в Доха, за да видят футболни реликви

Нещо за четене
14:15 - 19 Ноември 2022
11149
Ицо Стоичков се фука с акредитация и чете за братя Аргирови (СНИМКИ)

Мегазвездата Христо Стоичков ще прославя България на Световното първенство в Катар. Камата вече е там и е акредитиран журналист от телевизията, за която работи в чужбина. Ицо Стоичков се похвали с пропуска, както и ВИП карта, а също така пусна в социалната мрежа и селфи с един от големите му съперници навремето - Иван Саморано от Реал Мадрид.

Двамата с чилиеца, който преди години уважи и бенефиса на най-големия български футболист, излизаха доста пъти един срещу друг на футболния терен, но сега ще бъдат рамо до рамо на журналистическите банки в ролята на анализатори.

$С Иван Саморано сме готови за голямото шоу!", написа носителят на "Златната топка" за 1994 г.

Стоичков се похвали и с книгата на братя Аргирови "Гот е да сме двама", с която разпускаше по време на полета до Катар.

"Преди полета ми към Доха прелиствам книгата на Братя Аргирови и си припомням как изпратиха с песен националния ни отбор на Мондиала в Мексико през 1986-а!", написа Камата в профила си във Фейсбук.

В същото време посетители на Катар, както и футболни фенове, дошли за големия форум, се наредиха на дълги опашки, за да видят стотици реликви, свързани с футболната игра. В музея могат да се видят емблематични фланелки на редица знаменитости - Пеле, Марадона, Зико, Феномена Роналдо, Меси, Зидан, Кристиано Роналдо, както и Христо Стоичков, разбира се!