ИДЕ ЛИ КРАЯТ? На зрителите им писна от Гала

През ключалката
13:45 - 04 Юли 2021
11658
ИДЕ ЛИ КРАЯТ? На зрителите им писна от Гала

Идва ли краят на култовото "На кафе"? Този въпрос би си задал човек, ако прочете коментарите, които зрителите напоследък оставят в социалните мрежи.  Изглежда, че феновете хич не са доволни от качеството на шоуто и наскоро вълна от негативни изказвания се изля по адрес на водещата и екипа й.

"Пратете Гала и всички безделници в дълга почивка"; "Голяма простащина, но докога?"; "Пълен цирк и излагация! Пълна пародия!"; "По-отвратително предаване няма, честно!", "Пълна простотия"; "Пълна порнография"; "Крайно време е да махнат тая идиотщина от ефира"; "Пълни идиоти", гласят само част от острите думи на зрителите в мрежата.

Според слуховете рокади в състава на екипа ще има. Говори се, че Гери Малкоданска ще напусне панела, за да се заеме по-сериозно с прогнозата за времето. Твърди се още, че Георги Блажев и Дарин Ангелов може също да не се завърнат, твърди "Стандарт".

Според мълвата писателят и актьорът не успявали да се справят добре с отредените им от продуцентите роли - да бъдат контрапункт на дългокраките красавици. На Блажев видимо му е скучно да бърбори по цяла сутрин и често предпочита да мълчи, а близнакът от Народния театър постоянно се опитва да се прави на оригинален, стигайки до клоунади и изглеждайки неадекватно с понякога абсурдните си коментари.