Идват яките цици: FHM се завърна в България със секси мадами

Нещо за четене
13:55 - 27 Април 2023
9986
Идват яките цици: FHM се завърна в България със секси мадами

Легендарното списание FHM официално стъпи у нас през април и българските читатели вече също ще могат да се насладят на качествено и автентично съдържание от най-популярното мъжко лайфстайл списание в света. Това е и единственото печатно издание за мъже на пазара, което ще излиза всеки календарен месец. Неговата дигитална платформа – www.fhm.bg и официални му профили в социалните мрежи ще предлагат ежедневно авторски материали и снимки.

На своите страници, луксозното издание, което излиза в 32 държави, ще представя най-горещите секссимволи, международни и местни новини за най-популярните знаменитости от шоубизнеса: модели, актьори, музиканти, тв водещи и риалити звезди, ще публикува ексклузивни интервюта, ще следи световните събития от автомобилния и технологичен бранш, ще дава съвети за стил, здраве, добра форма и как да се държим в обществото, ще представя най-добрите спортисти и ще ни води на най-актуалните места за развлечение по целия свят.

Но разбира се, основен акцент ще са яките мадами, които позират силно разголени в еротични фотосесии - нещо, което в последните години определено липсва на родния пазар.

FHM, което ще се стреми да превземе вниманието на мъжката аудитория в страната, е лицензиант и на класацията „100-те най-сексапилни жени в света“. Горещият списък, във който всички актуални красавици мечтаят да попаднат се изготвя в края на всяка година въз основа на публично и редакционно гласуване чрез уебсайта на списанието.

В първи брой на FHM България от корицата грее американската моделка Елизабет Шевалие, която дава ексклузивно интервю за родните читатели. Красавицата е истинска звезда в социалните мрежи със своите 4 милиона последователи в Инстаграм, а провокативната ѝ сесия за FHM България определено няма да остави безразличен нито един истински мъж.

На страниците на списанието в новия брой читателите ще прочетат още и истинската история на Луис Хамилтън - FHM разказва как първият чернокож пилот от Формула 1 става безспорно най-големият на всички времена и споделя тайната на неговия успех. Цената на FHM е едва 5 лева.