Игра на цветове: Как да подчертаем тена

Бялото е доказан и безопасен избор

Стил
18:21 - 08 Юли 2022
3676
Игра на цветове: Как да подчертаем тена

Факт е, че почти всички, които са придобили шоколадова кожа, искат да носят дрехи, които допълнително да подчертаят тена. Ако сте успели да хванете малко тен тази година, почивайки на море или планината, тогава този текст може да е интересен за вас.

Бяло

Бялото е доказан и безопасен избор. Но освен него, има още цветове, които ще ви паснат в идеята за поразителен летен външен вид.

Бежово

Не по-малко добър вариант от бялото е бежовото, в ролята на „визуален активатор на тен“ дори превъзхожда снежнобялото. Основното нещо е да изберете достатъчно светли нюанси, които остават по-светли от кожата ви, в противен случай ефектът ще бъде точно обратният.

Розово

Любителите на ярки цветове също имат какво да избират. Един от любимите ни е розовото, особено неговите топли нюанси. Те благоприятно подчертават златния цвят на кожата и просто изглеждат много красиви на нейния фон. Абсолютно задължителен продукт за тези, които току-що са се завърнали от почивката си.

Лазурно

Лазурният цвят не само идеално ще подчертае тена, но и ще ви напомни за прекрасните дни, прекарани на морето – ефектът е две в едно. Не е необходимо да правите тотален лък от синьо - достатъчно е само едно нещо. За по-силен ефект на "тен" го комбинирайте с друг цвят от този списък. Например бяло.

Жълто

Яркото, слънчево жълто също е страхотно за тен. По-добре е да изберете топли нюанси, които се доближават до оранжево, а не до зелено. Те благоприятно засенчват тен и го правят визуално по-ярък. Между другото, жълтото е един от най-модерните цветове на сезона. Особено в комбинация с розово.