Играчът, чиято фланелка продадоха за 1500 лв.: Ще се отплатя на Левски

Моята мечта е да се докажа в Европа, заяви Филип Кръстев

Спорт
13:39 - 24 Февруари 2022
1227
Играчът, чиято фланелка продадоха за 1500 лв.: Ще се отплатя на Левски

Футболистът на Левски Филип Кръстев, който вкара победното попадение за успеха с 2:1 над Локомотив Пловдив, бе награден с приза играч на 20-ия кръг в efbet Лига.

"Искам да благодаря на треньорите, които са гласували за мен. Щастлив съм, че успях да започна добре за Левски и отборът да стартира с победа.

Мечтая да постигна всички възможни цели с нашия клуб. Да спечелим Купата, защото за отбора е важно след всички тези години суша да спечели трофей, както и да се класираме за Европа.

Моята мечта е да се докажа в Европа, да успея в силен европейски клуб. В момента се чувствам добре в Левски и не отписвам варианта да остана за по-дълго", сподели Кръстев.

"Никой не се свърза с мен от Славия и не съм имал контакт с никого от клуба преди да се върна в Левски. Само моите стари съотборници се свързаха с мен след трансфера и ми пожелаха успех.

Присъединих се към отбора в Турция и оставаха 2 седмици от подготвката. Още в началото ме приеха добре и подкрепата от тях и треньорския щаб ми помага. Мотивиран съм да се отплатя на хората в Левски, които вярват мен", каза още играчът на "сините".

"Ситуацията във Франция и Нидерландия беше доста различна. Във Франция тренировките бяха много трудни, в Нидерландия не беше чак толкова трудно. Мисля, че самата обстановка в другите държави е доста по-различна - играчите са по-натренирани и подготвени физически и затова футболът е друг. Укрепнах повече физически. Мисля, че най-голямата разлика е темпото и динамиката на играта.

Аз гледах мача на ЦСКА 1948 срещу Ботев Враца. Мисля, че са сериозен отбор и ще ни бъде трудно, но очаквам да победим", добави халфът.

Аз съм най-фокусиран върху играта си, нямам конкертни цели специално за голове. Концентриран съм да помагам със своята игра на отбора и съотборниците ми. Има разлика да играеш зад нападателя и като дефанзивен халф, защото ако играеш в по-дефанзивен план не можеш да поемаш повече рискове. Но аз нямам проблем с това. Зависи от стила на нашия отбор и представяне доколко ще мога да се включвам в атака и да помагам на отбора. Треньорите ме окуражават да се включвам в атаките. Знам, че трябва да давам всичко от себе си и публиката ще бъде доволна от това, което показвам", завърши Кръстев.

Левски обяви, че фланелката на Филип Кръстев от мача с Локомотив Пловдив, която от клуба пуснаха на търг, е спечелена за сумата от 1 500 лева.

Наддаването продължи до 9:00 часа в четвъртък.

"Ива Маринова спечели търга за фланелката на Филип Кръстев от срещата с „Локомотив“ (Пловдив).
Наддаването продължи до 9.00 ч. днес, 24.02, а нейната стъпка от 1500 лв. остана най-високата сред предложените от участниците суми.

„ПФК Левски“ ще се свърже с победителя, за да бъдат уточнени всички детайли около завършването на търга и получаването на тениската.

Благодарим на участвалите в наддаването и всички „сини“ сърца, които се включват ежедневно в кампанията „Левски е вечен“. Единни в делата, с „Левски“ в сърцата!", написаха "сините".