Играчът на седмицата - заподозрян в порно участие

Девойките полудяха по нападателя на Борусия Дортмунд - Ерлинг Хааланд

Новини
16:18 - 21 Февруари 2020
10325
Играчът на седмицата - заподозрян в порно участие

Ерлинг Хааланд, който в момента прави фурор с екипа на немския Борусия Дортмунд, беше избран единодушно за уграч на седмицата в Шампионската лига. Норвежецът, роден в Лийдс, не спира да бележи гол след гол, а много фенове му се радват и продължават да следят развитието му занапред.

Младият голмайстор на жълто-черните беше избран от гласувалите онлайн фенове за Играч на седмицата в Шампионската лига. 19-годишният норвежец вкара и двете попадения за отбора си при победата с 2:1 над Пари Сен Жермен във вторник.

Нападателят спечели вота в конкуренцията на вратаря на Тотнъм Юго Лорис, левия бек на Атлетико Мадрид Ренан Лоди и десния бек на Аталанта Ханс Хатебур. Така той е единственият играч в турнира за този сезон с две седмични награди, като предишната му е от първия кръг на груповата фаза заради хеттрика му срещу Генк с екипа на Ред Бул Залцбург.

Дотук всичко е добре, но бдителни люде намериха снимка от филм за възрастни, в който един от главните герои наподобява именно на Ерлинг.

Девойки, които въздишат по русокосия гигант, започнаха да се ровят в интернет, за да търсят филми на Brazzers с този герой и да имат своите фантазии с младока. В доста от форумите на Дортмунд нежната част от фенките на тима постоянно коментират темата за Хааланд и то без да се срамуват, изразявайки най-съкровените си желания, които биха искали да споделят с норвежеца.