Илия Загоров разплака дъщеря си

През ключалката
13:28 - 25 Февруари 2020
64138
Илия Загоров разплака дъщеря си

Дъщерята на Глория се разплака се трогна до сълзи от емоционалните думи на своя баща Илия Загоров, с когото се виждат рядко, защото той живее в чужбина. Симона Загорова покани баща си Илия Загоров за новия си сингъл. Известният композитор на много хитове от зората на фолка всъщност е рок музикант и сега има възможност да застане до своята гласовита наследница, с която реализираха нов видеоклип.

„Аз винаги съм се възхищавал на нейната работа. Тя от много време самостоятелно тръгна по своя път. Възхищавам се на тази енергия, която има, на таланта и на хубавите мелодии и текстове, които прави, защото това е тя“ – категоричен е в оценката си гордият баща.

Младата поп звезда вече работи усилено и по дебютния си албум, който ще носи заглавието на песента, реализирана с именития й баща. За личния си живот дъщерята на Глория сподели, че в момента няма гадже, а единствената й любов в живота е бил бившия й приятел- Симеон.

„Тази песен е много музикантска и е написана с много любов“ – заяви Загоров.

Това е рок балада с много качествен и дълбок текст, а ние обичаме да пеем такива неща. Съвсем скоро ще излезе и моят първи самостоятелен албум, който ще вземе името на песента с баща ми – „Това съм аз“, защото песента е олицетворение на моя живот“ – допълва Симона.