Илияна Йотова се напъха в шарена рокля за 1000 лева

Вицепрезидентът разходи цветна одежда на италианската марка "Туинсет"

Ексклузивно
17:48 - 20 Юли 2023
140438
Илияна Йотова се напъха в шарена рокля за 1000 лева

Вицепрезидентът Илияна Йотова се барна с жизнерадостна рокля за 1000 лева на италианската марка "Туинсет". Шарената одежда струва 528 евро, което е малко над хилядарка, видя Lupa.bg.

В момента дрехата е намалена на 322 евро или 627 лева, но едва ли вицето се е сдобило с цветната рокля на промоционална цена. Йотова се разходи с облеклото в Благоевград, където посети Регионалния исторически музей. Там е представена изложба на фотографии на оригинални документи, свързани с въстанието.

Роклята на Йотова вече е на промоция, но нейният L размер е изчерпан

"Илинденско-Преображенското въстание е израз на изстраданата мечта на всички българи за единение. Шепа герои се изправиха срещу териториалните кроежи на Великите сили, тръгнаха на неравна, но достойна битка за справедливост и показаха, че няма да сложат оръжие в краката на поробителя, докато не постигнат обединение Илинденско-Преображенското въстание изгради българската ни идентичност, формира самосъзнание и български дух. Всеки опит за изкривяване на българската история е престъпление към следващите поколения и гавра с паметта на героите, които няма да позволим да бъдат разделяни. Те принадлежат на българския народ, за когото дадоха най-свидното – живота си! Поклон!" - написа вицето ни.