Илон Мъск пак драпа да опъне Амбър Хърд

Бездарницата спасена от уволнение от милиардера

Шоу
15:42 - 12 Октомври 2023
6751
Илон Мъск пак драпа да опъне Амбър Хърд

Най-богатият човек на света Илон Мъск продължава да се грижи за своята бивша възлюбена - опозорената бездарница Амбър Хърд. Според щатските таблоиди милиардерът се надява да върне актрисата в кревата си.

"Илон обича огъня и понякога оставя пламъците му да го изгорят", сподели Амбър Хърд в свое скорошно интервю, повод за което бе новата биографична книга, която описва живота на бившия ѝ партньор. 

Според списание "Варайъти" неотдавна бизнес магнатът е използвал цялата мощ, с която разполага, за да спаси от уволнение някогашната си любима, въпреки че по това време двамата не са били заедно. 

Според журналистическо разследване, публикувано преди дни върху страниците на изданието, актрисата за малко е щяла да бъде отстранена от работата по предстоящата втора част на филма "Аквамен", ако не е бил главният изпълнителен директор на Tesla и SpaceX. Против участието ѝ са се обявили звездата Джейсън Момоа и режисьорът Джеймс Уан, изтъквайки като причина "липсата на химия" между двамата главни актьори. 

Участието на Амбър в заглавието в крайна сметка било спасено от Илон Мъск, който изпратил чрез адвоката си заплашително писмо до киностудиото, заканвайки се да го опожари до основ с дела за стотини милиони, ако тя не бъде част от продължението на супергеройската история.  

По всичко изглежда, че заплахите му са имали ефект, тъй като Хърд запази ролята си, макар появите ѝ в лентата да са били съкратени. А дали се е отплатила на Илон в на колене - едва ли ще разберем.