Има ли корекции по себе си Диляна Попова?

Манекенката и актриса отрече да си е пипала джуките

Нещо за четене
17:55 - 06 Юли 2022
6858
Има ли корекции по себе си Диляна Попова?

Диляна Попова винаги е държала на естествената красота, но напоследък устните й изглеждат по-големи от обичайното. Затова и някои от последователите й в социалната мрежа я нападнаха: „Не издържахте на надпреварата за напомпани устни!”. Манекенката и актриса обаче отрече да си е пипала джуките. „Не познахте!”, отвърна звездата на критиката. 

Макар че вече е на 40 и навлиза в по-зряла възраст, Диляна все още изглежда като момиче. Тя има добри гени и не е предразположена към напълняване, но същевременно гледа да не се запуска и полага усилия да запази фигурата си слаба и стегната. Попова редовно посещава фитнес залата, а понякога провежда и тренировки по бокс, които й действат терапевтично и разпускащо. Синеоката брюнетка твърди, че работи с личен треньор, който я нахъсва и е много строг към нея.

Самата тя не е толкова крайна със себе си – когато забележи, че е наддала, просто ограничава порциите и намалява въглехидратите. Диляна е фен и на Лунната диета, която е свързана със съответните фази на Луната. С нея успява да регулира теглото си и да изхвърли задържаната в организма излишна вода.