Има ли метално яйцевидно НЛО в Зона 51?

Пенсионирани военни раказват за него

Мистика
12:52 - 14 Декември 2023
10609
Има ли метално яйцевидно НЛО в Зона 51?

Поредната сензация за неидентифициран обект в едно от най-известните места по темата НЛО, намира място в онлайн пространството през последните дни. Според Mail Online в американската Зона 51 се съхранява метално яйцевидно НЛО.

Твърдението започва с Ерик Тейбър, който 13 години работи за аерокосмическата индустрия на Съединените щати. Тейбър се позовава на разказите на свой чичо - Сам Ъркхарт, който работил в Зона 51 в Южна Невада 17 години. Както е известно, Зона 51 е е американски свръхсекретен военен тренировъчен полигон, свързван от конспиративните теории с посещения на извънземни обекти. В интервю Тейбър разкрива събитията, случили се в изключително защитената зона, съобщава Mail Online.

Ветеранът от военновъздушните сили Сам Ъркхарт имал ранг E8 (еквивалентен на първи сержант). Той, според Табер, работил в Зона 51 от 1997 до 2014 г. при строга секретност. Ъркхарт се натъкнал на мистериозен обект с огромни размери, яйцевидна форма, метален на вид и без видими контролни характеристики.

Инженерите от Зона 51 се опитали да проучат съоръжението, но не успели да влязат вътре. Те дори не могли да идентифицират източника на енергия или механизма за активиране на металното яйце. След много усилия успели да получат малка проба от материал, за който се твърди, че е от извънземен произход.

Табер предава спомените на чичо си, като казва, че обектът е бил изпратен в друга база и след това от него няма и следа. Никой друг не е чувал за този странен и необясним яйцевиден кораб. Табер допълва, че чичо му предсказал, че американският народ вероятно никога няма да види този мистериозен обект. Все пак сега чрез Табер светът научава за този случай, който на този етап само усилва мистериозността на Зона 51.