ИМА ЛИ ПО-ЖАЛЪК ОТ ТИТИ? Страхувам се за живота си!

Започвам от 0:0, ореолът ми е смазан, заяви старият висаджия

Спорт
11:00 - 04 Август 2023
7848
ИМА ЛИ ПО-ЖАЛЪК ОТ ТИТИ? Страхувам се за живота си!

Тити Папазов е най-коментираната личност в последните дни. 56-годишният баскетболен треньор понася жестока критика след драмата със старо негово гостуване при Йонислав Йотов-Тото. В подкаста на певеца, заснет на 15 март тази година, Тити разказва как на младини е подстригал приятелката си, защото му изневерила.

"Атаката тръгна, защото съм направил това нещо преди 28 години. Да, истина е. Със сигурност едно нещо не може да бъде изкоренено - каквото и да понасям сега, до голяма степен е заслужено, защото е вследствие на моя постъпка. Но има силно преувеличени неща. Как, защо? Причини страшно много оправдателни, но никой няма право, дори и при договорка между нас с Гергана - това да се случи и се случва, да посяга по такъв начин", заяви Титко в подкаста на колегите от агенция "Блиц".

За мен е изненада, след като разбрах, че това дори не е наказуемо. Но поведението ми и унижението към това момиче няма юридически казус, той е морален. Случващото се в момента доказва, че рано или късно, колкото по-късно - толкова много по-тежко. Преди 28 години никому неизвестният Тити Папазов, ако Гергана отиде в полицията, на следващия ден ме намират, обяснения и глоба", започна Папазов.

"Тя беше тогава на 19 години и 4 месеца, а аз 9 години по-голям от нея. Случката е от 1995 година. Това, че ми е изневерила по никакъв начин не ми дава право да я малтретирам. Сега най-нормалното е много жени да са против мен. Да знаят, че 1995 година Гергана беше отишла да се оплаче в полицията, на другия ден щях да бъда санкциониран като обикновения, непопулярния гражданин Константин Папазов. И към днешна дата е същото наказание".

"Никакво оправдание няма за това, което се случва на другия ден. Но Гергана нито е докосната с пръст, нито е връзвана, защото в квартирата нямаше парно, нито 28 часа е била липсвала, защото на двадесетата минута си беше у тях, а след един час майка й беше вкъщи".

"Да, моята постъпка е била и насилие. Извиках я и я попитах: "Гергана, искам да си честна с мен и да ми кажеш кога спа със Суно? Това, което ме взриви допълнително е отговорът й: "Три дни, след като се разделих с теб". Но то вече се знаеше, че не е било тогава. И майка й ми разказа. Да, разбирам, че Гергана ме лъже. Казвам й: "Нали си научила в годините с мен, че дам ли дума, не се е родил този да съм казал нещо и да не съм го изпълнил, каквото и да ми е коствало". И тя каза: "Да, зная какво следва - ще ме подстрижеш!".

"Пак съм аз лошият. Къде бяхте, будни господа тогава, да отидете и да кажете: "Гери, този човек заслужава... Да напишете жалба против Константин Папазов и да понеса тогава всичките негативи". Да, много съм съгласен, защото сега са неимерими. Моралният съд е много по-тежкият съд и го доказаха хората на площада".

"Сега започвам нов живот - от 0:0. Ореолът ми е смазан. С жена ми и двете ми деца съм, който е истински приятел - да заповяда. Загубих доверието на хората. Да, болезнено е, но като теглим чертата - преди 28 г. така съм постъпил и по най-лошия начин Господ ме наказва точно тогава, когато най-много би ме заболяло".

"Виновен съм и ще се оправя. Но искам равен старт. Зная къде е заровено кучето. Много висока е цената, но и тази цена ще платя, защото цената е Левски. Атаката срещу мен е заради Левски. Сто процента съм сигурен. Имам притеснения за живота си! Утре като ме утрепят... Да, получавам заплахи: "Да те убия!", "Да пукнеш!". Мен няма да ме има, ще плати семейството ми".

"Отидох с голяма надежда в полицията на 21 март, не искам възмездие, нито искам някой нещо да му прави (б.р. - говори за Любомир Костадинов - Младежа). На този свят има най-истинския съдник - този отгоре, който 28 години по-късно ме наказа".