Импресариото на Кеца - Ивайло Манолов пред Lupa.bg: И на 70 Васил Найденов е най-търсеният певец в България

Култура
16:05 - 03 Септември 2020
27626
Импресариото на Кеца - Ивайло Манолов пред Lupa.bg: И на 70 Васил Найденов е най-търсеният певец в България

"Всички в България знаем кой е Васил Найденов - той се е доказал много-много години и продължава да работи. Той е един от най-търсените изпълнители и сега е  най-търеният изпълнител в България." Това сподели специално пред Lupa.bg импресариото на естрадната легенда Ивайло Манолов по случай 70-ия юбилей на Васко Кеца.

"Пожелавам на рожденика да е жив и здрав, всички да сме здрави. Да има много нови песни, много нови приятели, малко вече да е по-спокоен, защото влиза в друга възраст, в която човек трябва малко да се успокои, а да не тича напред-назад до Варна и до Бургас всяка седмица", каза шеговито Ивайло Манолов. Той се върна вчера специално от Гърция, за да бъде днес с Найденов на юбилея му. Както Lupa.bg вече писа изпълнителят на "Синева" ще празнува в тесен приятелски кръг.

"Не знам с какво ще ме изненада Васил и какво е намислил за рождения си ден. Аз почивах две седмици с майка си в къщата ми в Гърция", сподели Ивайло Манолов на път за България.

"Като всеки човек и Васил има добри и лоши страни. Публиката познава лъскавата страна на нашия бизнес. А всъщност това не е толкова лесен бизнес, защото непрекъснато пътуваме от град в град. Не спим с дни, през зимата имаме пък много препятствия, особено когато пътищата са проблемни", коментира импресариото на Кеца.

Вече 35 години Ивайло Манолов е импресарио и най-близкият човек до Васил Найденов


На въпрос на Lupa.bg какво публиката не познава в Найденов Ивайло Манолов каза: "Феновете не знаят, че той винаги закъснява. Това е негова черта, която не е много приятна за екипа и за хората, които работят с него. Просто Васил се мотае преди да тръгне нанякъде, което понякога има неприятни последици - бързо каране, по-изнервена обстановка и т.н. Васил е невероятен професионалист, когато е на сцената и е на работа. В живота е по-разхвърлян", бе откровен Ивайло Манолов.

"Преди много-много години Васил ми е дал картбланш и аз работя с него вече 35 години - от февруари 1986 г. Свикнали сме си, разбира ме се с едно поглеждане в очите, така да се каже от пръв поглед какво трябва да правим. Аз също като Найденов държа изключително много на професионализма. Той изисква от всичките си колеги, с които работи, включително и от мен, да бъдем професионалисти всеки в областта си и ние трябва да сме", разкри неща от кухнята импресариото на певеца.

"Аз за разлка от Васил съм много точен и това, че той закъснява малко ме изнервя", каза през смях Ивайло Манолов и отново пожела на естрадната легенда оттук натакък да бъде малко по-спокоен.

"Не можем да се оплачем от липса на ангажименти. Покрай кризата с пандемията изкарахме трудни месеци. Загубихме пари, много ангажименти бяха отменени. Музикалният бранш у нас и по света е един от най-ощетените в момента. През септември имаме ангажименти в София и корпоративни участия в провинцията. Продължаваме да работим", разкри импресариото на Васил Найденов.