Индиански жрец: Ще дойдат извънземни (ВИДЕО)

Нещо за четене
20:08 - 26 Ноември 2021
8027
Индиански жрец: Ще дойдат извънземни (ВИДЕО)

Един от настоящите индиански жреци в Северна Америка – Клийфър Макоти, по-известен като Зуни Елдер, от години отправя призив към човечеството за духовно пробуждане с цел спасяване на планетата Земя. Наред с това предупреждава, че не е далеч времето, когато на човечеството ще се наложи да се срещне лице в лице с извънземни цивилизации.

Жрецът на Зуни изтъква, че вече се сбъдват пророчества, казани в различни части на света по различно време, но отнасящи се за бъдещето на човечеството и планетата. Всички тези предсказания говорят за нов потоп, земетресения, вулкани и разрушения, както и за намесата на извънземни цивилизации в помощ на Земята.

„Ние сме част от Сътворението и ако ние нарушаваме законите на Сътворението, ще се унищожим. Ние признаваме нашата пъпна връзка с майката Земя и призоваваме хората да разберат, че тя е източник на живот, а не на само на ресурси. Ние говорим от името на цялото творение днес, за да получат хората спешно съобщение, че човек е отишъл твърде далеч и сега е в състояние на оцеляване”, казва Зуни Елдер.

„Ние предупредихме, че един ден човечеството няма да е в състояние да контролира това, което е създало. Този ден е тук, хората на Земята вървят към самоунищожение. Ядрената криза във Фукушима, нефтените разливи, въздействията на емисиите на въглероден диоксид и унищожаване на подземните води чрез хидравличен фракинг са само някои от дълбоките проблеми. Тези дейности унищожават свещени места и свещени води, които са жизнено важни за човешкия живот. А в момента сме във фаза на силно активизиране на ново ниво на съзнание на човечеството, духовно събуждане и опазване на древните знания. За да се случи това, има нужда от стряскащи ситуации и катаклизми”, предупреждава индианският жрец и прогнозира: „В бъдеще ще има неща, които ще се случват, и които ще бъдат пряко свързани с чужди и небесни цивилизации. Аз не заявявам това просто така, аз не чета научна фантастика, а ви споделям знание, което се предава по потомствена линия. И знам, че след 20-30 години нещата ще се концентрират толкова силно, че вече ще започнат да се случват съвсем видимо. За по-подготвените хора те вече започнаха да се случват и много от тях усещат това”.