Индиец предрича гибел на 70 процента от човечеството догодина

Първо ще пострадат центровете на отрицателна енергия, казва Сатия Сай Баба

Мистика
11:17 - 06 Септември 2023
4811
Индиец предрича гибел на 70 процента от човечеството догодина

Пророкът от Индия Сатия Сай Баба (1926-2011), когото познава и на когото много държи и дъщерята на бившия първи Тодор Живков - Людмила, е предвидил много световни събития, включително разпадането на СССР, пандемията и икономически кризи. Ясновидецът вярва, че до 2024 г. планетата ще бъде на ръба на смъртта и 70% от човечеството ще изчезне поради природни бедствия.

Сатя Сай Баба казва, че отрицателните енергии играят ключова роля в баланса на света. Той прогнозира, че центровете за разпределение на отрицателна енергия ще пострадат първи. Според него 70 на сто от американската земя ще изчезнат под водата и това ще стане много бързо и без възможност за предотвратяване.

„Силните отрицателни енергии се материализират и трябва да намерят изход“, казва Сатя Сай Баба. Що се отнася до ядрената война, пророкът не я вижда сред събитията на бъдещето. Той обаче отбеляза, че изчезването на ядрените оръжия ще засегне пряко живота на планетата.

Въпреки това може би най-загадъчната от неговите прогнози е появата на нова звезда през март. Не е известно през коя година ще се случи това, но причината за нея ще бъдат множество горски пожари по цял свят.

Сатя Сай Баба, чието истинско име е Сатя Нараяна Раджу, е роден на 23 ноември 1926 г. в малкото селце Путапарти, Андхра Прадеш, Индия, и умира на 24 април 2011 г. Сатия Сай Баба започва да проявява свръхестествени способности още като дете. Той настоява, че неговата мисия е да насърчава духовната еволюция и да служи на човечеството. Отхвърля формалното образование и прекарва по-голямата част от живота си в скромно отшелничество в Путапарти. Става известен със своите невероятни способности като ясновидство и материализиране на предмети.