Индивидуален стил за вашата спалня

Спалня в бюджетен стил или студентска спалня

Стил
12:26 - 29 Ноември 2021 (обновена)
2185
Индивидуален стил за вашата спалня

Спалня в бюджетен стил или студентска спалня, или за наематели, които искат да добавят топлина към студената стая. Тук нищо няма да ограничи избора ви, основното е матракът да е максимално удобен, за предпочитане ортопедичен. Когато избирате цветова схема за спално бельо, се ръководете от слънчевия цвят, той радва повече и вдъхновява летните мечти, обграждайки го с топлина. Интригуващи дантели, пепеляви нюанси, интригуващи цветове не са подходящи за такава спалня, те ще изглеждат като от друг живот. Всичко е във вашите ръце, основното е индивидуален поглед върху жилищното пространство.

Понякога стремежът към съвършенство ви довежда до абсурд и въпреки това сте решили да създадете романтичен стил, който ще говори много за домакинята и разбира се това е брачно легло. Първата стъпка е незабавното изключване на белия цвят, цвета на младоженците и леглото на хотела, млякото или шампанското, цветовете на шоколада и маслините, благородното сребро, разбира се тъкане от жакард и изящният модел на колекциите Легенда и Ренесанс подходящи, те имат много романтика и всяка вечер ще имате уютна атмосфера и легло, даващо добро настроение. Жакардовото тъкане на сатенено спално бельо ще бъде идеална декорация и един стил може да се поддържа, без да се създават ярки петна, а чрез добавяне на спокойни тонове към тона на спалното бельо със завеси и малки уютни килими.

Характерът е в детайлите или хотелски апартамент, или модерен стил в графичния дизайн. Това е стилът на неизисканите създатели, това е молба да повторите стила, който сте видели и желанието да следвате модата. Или може би желание да си спомните красиво декорирана стая и положителни впечатления, прекарани в морето на почивка. Нека се опитаме да прехвърлим обкръжението, което харесваме вкъщи, като не забравяме, че хотелските стаи са умишлено безлични, въпреки красотата и блясъка си. Ярък пример е създаването на спалня в антрацит и бяло с крещящи нюанси на фуксия. Тук характерът е в детайлите. Обърнете внимание на колекциите спално бельо, направени в графичен стил.

Източник: e-broshura.com