Индийският Нострадамус: Идат природни бедствия, Русия ще се спаси! (ВИДЕО)

Абхигия Ананд е само на 14, но дава съвети за търговия с криптовалути

Русия
18:55 - 11 Януари 2023
15448
Индийският Нострадамус: Идат природни бедствия, Русия ще се спаси! (ВИДЕО)

Само на 14 години индийчето Абхигия Ананд е един от най-популярните астролози в света. Той се превърна в интернет сензация, когато предсказанието му за пандемията от коронавирус, което направи през август 2019 г., се сбъдна. Младокът описа с голяма достоверност симптомите на бъдещия бич за човечеството, а освен това е известен и със съветите си за търговия с криптовалути.

Тези дни Ананд разкри какво очаква човечеството в следващите месеци, а и за няколко години напред. Абхигия подчерта няколко ключови момента. Той започна с това, че инфлационната криза и криптовалутната криза са сериозни предизвикателства, пред които ще се изправят държавите, особено големите.

Индиецът заяви също, че през следващите две години ще има преразпределение на зоните на влияние по света. Геополитическата ситуация ще остане напрегната. Що се отнася до епидемиите, пророкът говори за нов щам коронавирус, който ще бъде не по-малко опасен от предишните. Между другото, мнозина обясняват това с облекчаването на правилата за пандемиите в Китай и постепенното отваряне на границите му.

Ананд прогнозира и сериозна продоволствена криза. Това ще доведе до глад в много страни и ще бъде основен проблем през следващите 20 години. Поради замърсяването, причинено от неправилната употреба на пестициди от човека, природата ще отговори на хората със "зелена революция". Това включва и природните бедствия, които ще се случват все по-често, но ще подминат Русия и тя ще продължи да играе важна роля в световната икономика и в баланса на силите.